Monday, December 13, 2010

syg betol la ngan kau org..

bile anda rase mcm sunyi kan..
anda pun bukak phone...
yeay!ade msg..
anda mesti gembira..
sbb sy gembira...haha

the best part of this week is dat i went to genting..
haha
yess we go there..
n by car...like seriously..
haha
x penah ok nek kete sampai ke puncak tu...besenye abah parking kat hotel sri mesia tu je..
pastu nek kete kebel..katenye bahaye..
haha
time kaseh ye yg bwk sy..
hahah...
jauhari razali(wahh...first time name kau nek blog aku ni...)..*kenkonon ade la org tepok...haha
time kaseh....haha

n2...time kaseh yg sgt2 kat 2 org ni..
satu kerdel satu kecil..
haha
elok lah tu..
buahaha...walaupun yg kecil x brani ye nek space shot tu..tp kerdel brani sungguh...haha
tp jelas la kelihatan si kerdel tu tkt time nek ntah mende ntah name kete laju tu..
hahah...kate kecil muke si kerdel tu jelas la tkt nye...buahaha...sy x tau..
sy dgn jauhari..silap2...joe...haha...sy dgn joe sgt gembira ye duduk di blakang..
hahaha
ape kerdel dan kecil ni...haha
tp dats was the best moment..
n2..kami gagal mendapatkan bebear...haha

dr pukul 10 pagi(konon) sampai lah 10 mlm..haha
korang..it was fun...sgt!
haha...
sudah..end dis...haha
time kaseh anith shafinas and annuar basharudin and jauhari razali..
u guys really make my day..
n2..part di bwh hujan tu..hahah...
sgt indah dan sweet..

seriously..sgt cintakan korang la...eeii...cam geli...tp dats the word..
haha


k2...toodless..

btw..da lame x update...maklum la...bz..hahaha

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)